Tulpanhav

Vackert lila i solig grönska

Jag börjar vänja mig vid vidvinkelobjektivet nu och den här dagen kom jag hem med en del fina försommarbilder. Fotot med lila blommor mitt i all grönska är en av mina favoriter på länge. Motivet är väl inte så väldans speciellt men jag är lätt förälskad i ljuset, färgerna och stämningen.

Lila stora tulpaner
Vackert!
Tulpanhav
De lila stora tulpaner sticker upp. Jag älskar ljuset i den här bilden.
Gula miniblommor
Just nu blommar buskarna gult.
Mot Rådhuset
Utsikt mot Rådhuset på andra sidan.
K-märkt byggnad
Här ska det, troligen i alla fall, bli restaurang. Tidigare år är det Harrys som varit intresserade, men man lade ner planerna på grund av alla hinder som K-märkningen av huset innebar. Vilka som är påtänkta som hyresgäster nu vet jag inte.

Kommentera