Siluett av tornet, rosa

En lek med silhuetter

Jag brukar inte vara den som går helt crazy med fotoredigeringen men just med tornet i Helsingborg blev jag lite sugen på att dra lite extra i reglagen. Med väldigt enkla medel (jag har enbart jobbat i Camera Raw, inget Photoshop) lekte jag fram lite silhuettbilder av tornet. Kul!

Siluett av tornet
Den första silhuettbild jag skapade var denna som blev lite blågrå i nyanserna.
Siluett av tornet, rosa
Sedan testade jag att göra en lite mer rosa variant, lite varmare. Här ser man tydligt vilka skillnader man kan skapa med extremt enkla medel. Den här bilden är exakt samma som den föregående.
Siluett av tornet, rosa avlångt
Jag fortsatte på det rosa temat.
Siluett av tornet, bland träd
Och så en sista bild av tornet i rosa bakgrundsskrud, med lite träd runtomkring. Det får i alla fall mig att känna att det ändå skulle kunna dyka upp en riddare i rustning.

Lämna ett svar