Gul byggnad med graffiti

Färgglatt – vare sig det kallas graffiti, klotter eller skadegörelse

I Vasaparken finns en gammal gul byggnad, full med klotter. (Jag vet inte vad den är till för, tror kommunen förvarar diverse prylar för parkskötsel där.) Normalt sett tycker jag inte klotter är så snyggt (till skillnad mot graffiti som definitivt kan vara superläckert, beroende på stil) men ändå tycker jag det får en viss charm när det blir så täckande.

Det hör liksom till stadsbilden med såväl klotter som graffiti. Vare sig man gillar det eller inte.

Gul byggnad med graffiti
Tycka vad man vill om graffiti, men jag tycker det blir snygga färger med det gula, svarta, röda och gröna.
Gul byggnad med graffiti
Fult? Snyggt?
Gul byggnad med graffiti
Färgglatt är mitt primära intryck.

 

Lämna ett svar