Sjö

Lunnsjön i blå toner

DET ÄR NÅGOT VISST med delvis monokroma bilder, och gärna att de lutar åt det blåa hållet. När jag på sistone lekt lite med mina foton slutar det nästan alltid med att jag drar ner på färgmättnaden samtidigt som jag låter bilden få en blå ton. Nu när jag lekte vidare med några bilder från mitt decemberbesök vid Lunnsjön var inget undantag.

Sjö
Sjön är verkligen liten, bara några meter tvärsöver och från hörn till hörn är det bara några minuters promenad i skogskanten.
Sjö
Medan jag knäppte av ett par bilder kunde jag inte låta bli att fundera på om sjön blir bottenfrusen under vinern. Det borde vara så.
Lunnsjön
Lite till vänster i bild, borta vid randen av skogen, hänger en slags gunga från ett träd. Min kvalificerade gissning är att glada ungdomar hoppar från den under sommaren när de tar ett svalkade dopp.
Sjö
Kanske kan man åka skridskor på sjön när isen lagt sig ordentligt?

Lämna ett svar