Trafik i skymning

Litet äventyr till apotek i skymningen

Jag har varit på besök i USA. Eller rättare sagt på jobbresa i USA, till Redlands, Kalifornien, strax utanför Los Angeles. Men jag ser det lika mycket som ett besök för jag hade så himla roligt, och mellan de schemalagda aktiviteterna klämde jag in så många små äventyr jag bara kunde.

Till och med en promenad till närmsta apotek kan bli ett litet äventyr om man bara har rätt glasögon på sig!

 

Skymning Det var en huvudvärk som fick mig att hasta till apoteket drygt 800 meter från hotellet. Här har jag precis nåt fram och står med ryggen mot apoteksbyggnaden.

 

Skymning Trots att jag gick så snart jag kunde efter att arbetsdagen var över tog dagsljuset snabbt slut. Redlands, Kalifornien ligger ju trots allt bra mycket närmare ekvatorn än lilla Norrköping.

 

Skymning Det gick från en aning till skymning till beckmörkt på en halvtimme. Så kändes det i alla fall, men jag kan sträcka mig till 40-45 minuter men sedan är dagen definitivt över.

 

Trafik i skymning När jag var på väg tillbaka efter lyckat inköp lyste fortfarande gatubelysningen men snart nog släcktes den. Jag antar att man inte skulle vara ute och spatsera längre då. Klockan 18 på kvällen… USA, och kanske särskilt Kalifornien, är ju bilarnas land.

 

Lämna ett svar