Natur längs Highway 330

P-fickor med utsikt i Kalifornien

Jag hade inte kommit mer än knappt halvvägs mot målet Running Springs längs Highway 330 innan dimman började rulla in. Vägen där är smal, full av såväl trafik som svängar, sluttar ofta brant neråt åt ena hållet och mot en bergvägg åt andra hållet. Därför finns det gott om små p-fickor som all ”långsamtgående” trafik måste använda för att släppa förbi andra som vill gasa.

För min del var fickorna perfekta ministopp för fotografering. Vid speciellt ett par fickor nära varandra fångade jag alla de otroligt vackra bilder som jag visar här. Jag hoppas du gillar dem lika mycket som jag gör!

Natur längs Highway 330

Vem hade trott att en utsikt som det här finns bara en bit utanför en sådan storstad som Los Angeles?

Natur längs Highway 330

Det molniga vädret hjälpte till att fram fantastiska färger i naturen.

Natur längs Highway 330

Trädklädda toppar lätt dolda av molndimman.

Natur längs Highway 330

Triss i tall. Okej, troligen någon form av gran.

Natur längs Highway 330

Gräs i närbild mot vacker bakgrund.

karta

Ungefär här stod jag när jag fångade dessa fantastiska vyer på bild, precis norr om Redlands i utkanten av Los Angeles.

Läs mer:

Lämna ett svar