Gul blommande buske vid tegelfasad.

Gult är fint

Jag har mina vanliga promenadrundor som jag tar nästan dagligen, framför allt på morgonen. Därför behöver jag bryta av ibland när jag tar en promenix under dagen, bara för att njuta av vårsolen.

Bra variation är till exempel att strosa genom Vasaparken, där det är riktigt fint just nu med allt som blommar, växer och frodas. Det var vid ett sådant tillfälle nyligen som jag gick förbi den gula busken (jag vet inte vad den heter) på baksidan av Immanuelskyrkan. Då hade jag inte med mig kameran så det blev inga foton, men jag såg till att gå tillbaka och resultatet kommer här!

Gul blommande buske vid tegelfasad.
Jag gillar buskens gula färg mot det tegelfärgen och det himmelsblå som speglar sig i fönstret.
Gul blommande buske vid tegelfasad.
Jag gick förbi på en vanlig vårpromenad för ett tag sedan när jag såg den här gula busken och kände att jag ville komma tillbaka och fota.
Gul blommande buske vid tegelfasad.
Nästa gång jag går förbi ska jag kolla om det finns vanliga blad bakom alla kronblad.
Gul blommande buske vid tegelfasad.
På framsidan av kyrkan finns fler buskar.

Lämna ett svar