Julgranskula

Julgran lyser upp när snön inte gör det

Det tredje ljuset i advent är tänt och nu börjar det kännas att julen står för dörren. Utomhus är vädret fortfarande rätt mörkt, blött och trist men inomhus strålar det desto mer av ljus, julgran och tomtenissar!

Från gamla hemtrakten i Hallsberg / Hällabrottet får jag rapporter om nästan mer snö än man önskar men här i Norrköping ser vi inte mycket av den varan. Men den som väntar på något gott…! Under tiden njuter jag av att i alla fall ha julgranen på plats.

Julgran
I år åkte granen upp rekordtidigt, redan första veckan i december. Mysigt!
Julklappar
Fastän det numer köps betydligt färre julklappar än förr (när julen firades med mamma, pappar, alla fyra syskon och diverse släkt) blir det på något vis ändå ganska fullt under granen.
Julkula
Min sambo ville absolut ha med den här kulan (och liknande) i granen. Jag ville gå åt det lite mer traditionella hållet med rött, men jag fick ge mig.
Julgranskula
Det här är ungefär den typ av julgranskula jag ville hålla mig till. Kanske nästa år!? 🙂

Lämna ett svar