hundar

Suktande hundar bakom galler

Jag har börjat gå igenom gamla bilder från när jag ganska nyligen hade upptäckt fotografiet som hobby. Det är en hel del bilder att leta sig igenom, vill jag lova, men samtidigt är det kul att se vad jag valde att spara på den tiden och att fundera på hur jag hade gjort urvalet idag, tillika redigering och småfix av bilderna.

En bildsvit jag vill visa är när ett antal hundar, däribland två av mina systrars, vackert får finna sig i att sitta bakom galler när maten tillagas i ett minimalt kök. Icke desto mindre hyser hundarna länge förhoppningar om att något gott ska trilla deras väg. Se själv, och se besvikelsen i blandisen Lucys ögon när hoppet börjar sina.

hundar
Hundar på Elvan i Björkliden som alla hoppas få något gott att smaska på.
Hundar
Fokus förflyttas en stund från möjligheten till en god smula till fotografen. 
hundar
Den stora fina hunden till höger är min lillasyster Rebeckas blandrashund.
hundar
Här har några av hundarna gett upp och lämnat utrymmet.
hundar
”Snälla, snälla, snälla – kan jag få något!?”
hundar
”Nu! Nu! Nu!”
hund
”Nähä, inte nu heller”, tycks mysiga Lucy tänka. 

Lämna ett svar