Amaryllis

Adventsmörker i lägenheten

Adventsmörker i lägenheten

Jag har tänkt julpynta rätt länge nu, redan i början av november när mörket började falla ordentligt, kände jag att det kunde vara läge att lysa upp hemmet med lite julbelysning. Av helt obegripliga anledningar har det ännu inte blivit av. Inte minsta juliga ljuslykta, tomte eller getabock finns framställd i lägenheten. Annat verkar hela tiden komma emellan.

Lite surt, så för tillfället bjuder jag här ovan på ett foto från 2012 när jag förevigade en klassiskt röd amaryllis jag hade köpt då, på den tiden jag faktiskt pyntade i tid till advent. Om jag inte minns fel experimenterade jag med skärpedjupet och bländaren när jag tog den här bilden, något som var ett relativt nytt fenomen för mig på den tiden.

Imorgon hoppas jag på bättring från mitt håll!

Lämna ett svar